Mountainbikes
Ontdek bij VERVA BIKES steeds de nieuwste mountainbike trends met de beste service
 

Mountainbikes

Trek Hardtail Mountainbikes

Trek Hardtail Mountainbikes 2018trek hardtail mountainbikes - off road fietsen
De 2018 Trek mountainbike collectie is verkrijgbaar in enkele series die starten met de Trek Marlin modellen. Daaropvolgend zijn de Trek X-caliber series nu volledig gerestyled en beter dan ooit. Nieuw in de fantastische Trek Procaliber collectie. Unieke hardtail mountainbikes met speciale Decoupler voor betere schokbreking en prestaties.

Trek 2018: 29er en 27.5 inch -  Smart Wheel Size
Nieuw is de Trek Marlin serie. Prachtige en voordelige instapmodellen gebouwd volgens het Smart Wheel Size principe. De juiste wielmaat voor het juiste frame. De Trek X-Caliber modellen zijn volledig onder handen genomen met Rockshox systemen en 2 x 11 technologie.
Trek Full Suspension

Trek Full Suspension | Remedy | Fuel EX | Lush | Slash | SessionTrek Full Suspension Mountainbikes
De techniek van de Trek FS Mountainbikes zijn het resultaat van decennia ontwikkeling. Trek heeft een doel: De beste Full Suspension bouwen ter wereld. De Trek FS mountainbikes zijn uitgevoerd met unieke patenten die ervoor zorgen dat de prestaties op het hoogste niveau komen. Trek heeft een ruime keuze in verschillende Full Suspension modellen. Van Trek Superfly 29er en Trek Fuel EX 26er en 29ers en Trek Remedy tot de unieke downhill modellen Trek Slash en Session.

Wielmaten: wat is nu de juiste keuze?
De Trek Full Suspension mountainbikes zijn verkrijgbaar in drie verschillende wielmaten. 26 inch, 29ers en het nieuwe 27.5 / 650b platform. 26 inch is vergelijkbaar met de 27.5 modellen: wendbaarheid en stabiliteit met de nieuwe 27.5 die dat beetje extra geeft. De Trek 29er modellen zijn de gouden standaard voor stabiel, betrouwbaar rijden. Met 29er wordt een hogere snelheid gehaald en worden obstakels gemakkelijker genomen.

Trek Powerfly Elektrisch

Trek Powerfly: de elektrische 29er krachtpatserTrek Elektrische Fietsen - Trek Powerfly
De Trek Powerfly plus 5 is een nieuwe ster in het assortiment elektrisch ondersteunde fietsen. De Powerfly is een professionele 29er met betrouwbare en sterke ondersteuning. De Powerfly is voorzien van een lichtgewicht Alpha Gold Aluminium frame met onafhankelijk staande achtervork en speciale geometrie voor de Bosch motor. Met de Trek Powerfly worden bergen heuvels en elke rit een echte belevenis. De Powerfly 5 is een betrouwbaar model met Bosch motorsysteem en heeft een geavanceerde controller voor perfect overzicht.

Trek Frame Armor: Powerfly bescherming
Omdat de Powerfly de meest extreme situaties moet ondergaan is er een slim Armor geplaatst op het frame om deze te beschermen tegen rotsen of obstakels. Compleet afgesloten elektrische systemen zorgen ervoor dat u zich ook tijdens regenbuien geen zorgen hoeft te maken over het motor systeem.

Trek Dames Mountainbikes

Trek Dames Mountainbikes 2018:Trek Dames Mountainbikes - Trek WSD Off Road
De Trek Mountainbike collectie voor vrouwen. De Trek Womens Specific Design series hebben onderdelen die ontworpen zijn voor vrouwen en met deze modellen bent u heer en meester op straat en op de trails. Geen besparing op prestatie, Geen besparing op de pasvorm. De nieuwe kleurenschemas maken de Trek Skye mountainbikes nog fantastischer dan ze al waren.

Trek Skye Womens - Women Specific Design 2017:
Trek Women Modellen. Fietsen ontworpen door vrouwen voor vrouwen. De aangepaste houding en geometrie zorgt voor betere prestaties en geven u de best passende Trek hardtail mountainbike. Trek Skye, uniek in zijn soort.

Trek Farley Fatbikes

Trek Farley Fatbikes: vetter wordt het niet
De Trek Farley verandert de regels van het spel voor fatbikes. Super dikke off road modellen met ultieme tractie door het gebruik van 26 of 27.5 inch wielen met banden tot 5 inch! Met de Trek Farley Fatbikes kun je overal het hele jaar door rijden. Van zandduinen tot sneeuwvlakten, van wedstrijden tot recreatie: De Trek Farley kan het aan.

Geschikt voor alle wielsystemen: Farley
Veelzijdigheid is troef: de Trek Farley is nu geschikt voor wendbare 26 x 5 inch of snelle 27.5 x 4 inch wielen. Met deze optie kunt u altijd de wielmaat aanpassen aan jouw rijstijl en het soort avontuur.

Trek Farley in alpha aluminium of OCLV carbon
De Trek Farley is verkrijgbaar in uitvoering in zowel Alpha Aluminium als OCLV Mountain carbon. het verfijnde fatbike frame is voorgekomen uit de MTB historie van Trek. Ook nieuw in de collectie zijn de Trek Farley EX modellen met de high end full suspension systemen van Trek en Fox.

Openingstijden

Maandag:     GESLOTEN

Dinsdag:       09:30 - 18:00

Woensdag:   09:30 - 18:00

Donderdag:  09:30 - 18:00

Vrijdag:          09:30 - 18:00

Zaterdag:      10:00 - 17:00

Verva Bikes

Edegemsestraat 109

2640 Mortsel

03/4495866

INFO@VERVABIKES.BE

Gemaakt door WEBTOPPERS

 .